diumenge, 25 de gener del 2009

OBAMA


Ja ser que últimanent tothom parla de l'Obama i per tant hi pot haver molta gent que n'està farta d'aquest senyor. És lògic doncs que hi hagi cert cansament però almenys jo sóc dels que està convençut que l'Obama és una persona que pot fer coses molt positives pel seu país i per la resta del món. No dic que tingui la bareta màgica, perquè ningú la té, però justament crec que ell sap que no es cap Dèu ni cap superheroi, sinó que és algú que sap molt bé quin és el seu paper i quina és la seva funció. Jo me'l crec i això no ho puc dir de gaires polítics més (bé, ara mateix no hi ha ningú més). Crec que és algú humil però amb una gran intel.ligència i també una gran sensibilitat per connectar amb les persones i els seus problemes. Per mi no es un producte de marqueting com ho pot ser el senyor Zapatero. A més és una persona que va més enllà de la ideologia (a diferència del ZP) i valora les coses amb els peus a terra.
Evidentment acaba de començar i li queden 4 anys per endavant, i poden passar moltes coses, però penso que tenim sort que davant del país més poderós del món hi hagi algú com l'Obama.

Us deixo el video sobre el discurs que va fer Obama en la convenció demòcrata del 2004. Tot i que el meu anglès és molt millorable no puc evitar emocionar-me cada cop que el veig.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada